انواع روش پخت برنج :
۱- به صورت آبکشی
۲- به صورت کته
که ما میتوانیم آن را به صورت برنج رژیمی درست کنیم.
برنج آبکشی :
اگر برنج را به صورت آبکشی تهیه کنید تمامی ویتامین های برنج اعم از ویتامین های گروه ب که برای پوست و مو مفید هستند از بین می رود و فقط کالری حاصل از کربوهیدرات آن برایتان باقی خواهد ماند. پس این نوع برنج رژیمی به حساب نمیاد!
برنج کته: اما اگر به صورت کته بپزید، ویتامین ها به خوبی حفظ می شوند و نیازی به نگرانی در مورد ریزش موهایتان نخواهید داشت. توصیه ما این است که برنج رژیمی را ساده نپزید و هنگام پخت به آن کینوا نیز اضافه کنید تا برنج ساده را به یک سوپر فود تبدیل کنید.
پس از این به بعد برنج رژیمی رو اینجوری بپزیم!!!!
برنج را به اندازه دلخواه بعد از سه بار شستشو داخل قابلمه موردنظر بریزید و سپس ۱ ق چ نمک و ۱ ق غ روغن را به همراه آب به برنج ها اضافه میکنیم. آب باید به اندازه یک بند انگشت تا سطح روی برنج قرار بگیرد.
شعله را زیاد کرده و بعد از تبخیر شدن آب برنج ، درب قابلمه را بگذارید تا با شعله کم ، دم بکشد.
نکته ها:
اول : کته را با برنج ایرانی درست کنید، اما اگر از برنج هندی استفاده میکنید، به زمان بیشتری برای تبخ برنج احتیاج دارید.
دوم : اگر برنج کته را از قبل خیس کردهاید، یا مایل هستید برنج مقداری دان در بیارد، آب کمتری در قابلمه بریزید.
سوم : اگر از برنج دودی استفاده میکنید ، آن را زیاد نشورید. البته بهتر است که در چهار پیمانه برنج، تنها یک پیمانه برنج دودی بریزید و از سه پیمانه برنج ساده در کنار آن استفاده کنید.
یک پاسخ