طرز تهیه سالم ماهی

یکی از سالمترین غذاهایی که متخصصین تغذیه پیشنهاد میکنند که حداقل یک بار در هفته مصرف شود ماهی است. اما زمانی این ماهی می تواند سالمترین باشد که به روشی سلامت نیز پخته شود.


طرز تهیه سالم ماهی


یکی از سالمترین غذاهایی که متخصصین تغذیه پیشنهاد میکنند که حداقل یک بار در هفته مصرف شود ماهی است. اما زمانی این ماهی می تواند سالمترین باشد که به روشی سلامت نیز پخته شود.


ماهی سرشار از ید، ویتامین دی، امگا3 ، ویتامین ای و دیگر املاح و ویتامین ها است. البته ماهی های مختلف بنابر محل زندگی شان می توانند خواص متفاوتی داشته باشد.


ماهی هایی که در آب سرد و آزاد (به اقیانوس متصل هستند) زندگی میکنند امگا 3 بیشتری دارند.


حالا ببینیم بهترین روش پخت ماهی چیه؟


نکته اول اینکه بهتره ماهی تازه باشه و قبل از اینکه ماهی رو بشورید مقداری نمک روی آن بپاشید و به مدت 30 دقیقه داخل سبدی گذاشته تا خونابه و ترشحات ماهی از آن خارج شود. (با این کارز بوی ماهی نیز گرفته می شود)


بعد از این مدت ماهی را بشورید و به مدت حداقل 2 ساعت داخل مخلوطی از پیاز خرد شده، آبلیموی تازه و نمک استراحت دهید.


سپس ماهی را با ادویه های دلخواه طعم دار کنید ، داخل فویل پیچیده و به مدت 30 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید تا کامل پخته شود.


ماهی جذاب شما آماده است و مطمئن باشید که با این روش تمامی امگا3 ماهی حفظ خواهد شد.


© 1402 تمام حقوق محفوظ است.


logo-samandehi