ترتیب | عنوان | طرز تهیه |
1 | اوتمیل یا جو دوسر | به مقدار لازم شیر را داخل ظرف بریزید و اوتمیل را به آن اضافه کنید سپس مخلوط را روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. به مقدار دلخواه میتوان غلظت را تعیین کرد. |
2 | سالاد میوه | میوه ها را خرد کنید و سپس 1 قاشق غذاخوری گلاب و نصف قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به آن اضافه کنید و سپس بلافاصله آن را میل کنید. |
3 | پودینگ چیا | 2قاشق غذاخوری دانه چیا را با یک لیوان شیر مخلوط کنید و در ظرف درب دار بریزید و به مدت 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس 1 قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید و میل کنید. |
4 | املت سبزیجات | ابتدا نخود سبز را جدا گانه میپزیم. سپس تخم مرغ ها را شکانده و با نمک و فلفل مخلوط کنید. درون تابه ای تخم مرغ را ریخته و سپس سبزیجات را مثل نخود فرنگی و فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده را روی تخم مرغ ها بریزید و اجازه دهید تا با یک قاشق غذاخوری روغن پخته شود. |
5 | فرنچ تست | 3 عدد تخم مرغ را با نصف لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری شکر کاملا مخلوط کنید. نان های تست را درون مخلوط بغلطانید و سپس با یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید. |
6 | استانبولی یا دمپختک | گوجه ها را بعد از خرد کردن داخل قابلمه بریزیدو یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوجه ها کم شود سپس به مقدار لازم برنج را به اندازه لازم به همراه آب، داخل گوجه ها بریزید. بعد از نرم شدن برنج نمک و ادویه لازم( در صورت تمایل زیره سبز) را اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد. |
7 | استانبولی با گوشت قلقلی | گوجه ها را بعد از خرد کردن داخل قابلمه بریزیدو یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا اب گوجه ها کم شود سپس به مقدار لازم برنج را به اندازه لازم به همراه آب، داخل گوجه ها بریزید. بعد از نرم شدن برنج نمک و ادویه لازم( در صورت تمایل زیره سبز) را اضافه کنید و اجازه دهید تا دم بکشد. گوشت را با پیاز و نمک ورز دهید و بدون روغن در داخل ماهیتابه نچسب تفت دهیدو در کنار غذا بگذارید. |
8 | عدس پلو | عدس را روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود سپس برنج را به مخلوط اضافه کنید و به مقدار لازم آب بریزید.روغن یک قاشق غذاخوری و نمک به اندازه لازم اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج نرم شود و دم بکشد.(مقدار عدس و برنج خام برابر باشد.) |
9 | عدس پلو با گوشت | عدس را روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود سپس برنج را به مخلوط اضافه کنید و به مقدار لازم آب بریزید.روغن نصف قاشق غذاخوری و نمک به اندازه لازم اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج نرم شود و دم بکشد.(مقدار عدس و برنج خام برابر باشد.). برای تهیه گوشت ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و با نصف ق غ روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و به همراه ادویه لازم تفت دهید تا پخته شود. |
10 | لوبیا پلو | ابتدا گوشت چرخ کرده کم چرب را با نصف قاشق غذا خوری روغن به همراه پیاز و ادویه ها تفت دهید تا گوشت بپزد. در ظرف دیگری لوبیا سبز هارا به همراه کمی اب روی شعله گذاشته تا کامل نرم شود و بعد به گوشت ها اضافه کنید. سپس برنج را بعد از آبکشی به قابلمه حاوی گوشت ها اضافه کنید و به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن اجازه دهید تا دم بکشد. |
11 | لوبیا چشم بلبلی پلو | ابتدا لوبیا چشم بلبلی را به همراه آب روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا لوبیا ها نیم پز شود. سپس به مقدار لازم برنج خیس کرده را به لوبیا ها اضافه کنید و به مقداری آب بریزید که قرار است برنج ها دم پخت شود. نمک و یک قاشق غذاخوری روغن و دو قاشق غذاخوری شوید خشک را به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید تا برنج نرم شود و سپس دم بکشد. (مقدار لوبیا چشم بلبلی و برنج خام برابر باشد.) |
12 | ماش پلو | ابتدا به اندازه نصف لیوان ماش را به همراه آب روی حرارت گذاشته و اجازه دهید تا ماش ها نیم پز شود. سپس به مقدار لازم برنج خیس کرده را به ماش ها اضافه کنید و به مقداری آب بریزید که قرار است برنج ها دم پخت شود. نمک و یک قاشق غذاخوری روغن را به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید تا برنج نرم شود و سپس دم بکشد. |
13 | رشته پلو | ابتدا برنج را با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری روغن و نمک به مقدار لازم روی حرارت گذاشته تا کمی نرم شود بعد از 2 دقیقه رشته پلویی را اضافه کنید تا رشته و برنج با هم پخته شود سپس آبکش کنید و بگذارید تا دم بکشد. |
14 | رشته پلو با گوشت | یک عدد پیاز خرد شده را به همراه زردچوبه و ادویه و یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. برنج را با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری روغن و نمک به مقدار لازم روی حرارت گذاشته تا کمی نرم شود بعد از 2 دقیقه رشته پلویی را اضافه کنید تا رشته و برنج با هم پخته شود سپس آبکش کنید و گوشت هاا را با برنج مخلوط کنید و بگذارید تا دم بکشد. |
15 | رشته پلو با مرغ | مرغ را با یک عدد پیاز و نمک به همراه مقداری آب بگذارید تا مرغ پخته شود سپس مرغ را از آب خارج کنید و مرغ را رشته رشته کنید. برنج را با مقداری آب و یک قاشق غذاخوری روغن و نمک به مقدار لازم روی حرارت گذاشته تا کمی نرم شود بعد از 2 دقیقه رشته پلویی را اضافه کنید تا رشته و برنج با هم پخته شود سپس آبکش کنید و مرغ های رشته ای را با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا دم بکشد. |
16 | هویج پلو با مرغ | مرغ را با یک عدد پیاز و نمک به همراه مقداری آب بگذارید تا مرغ پخته شود سپس مرغ را از آب خارج کنید و مرغ را رشته رشته کنید. در ظرفی هویج های خرد شده را به همراه کمی آب روی حرارت گذاشته تا هویج ها نرم شود سپس هویج ها را با گوشت مرغ مخلوط کنید و با برنج آبکش شده و زعفران آب کرده و پسته خلالی(دلخواه) و زرشک خیس خورده مخلوط کنید و به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن اجازه دهید تا دم بکشد. |
17 | هویج پلو با گوشت قلقلی | گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و پیاز رنده شده مخلوط کنید و ورز دهید و به اندازه یک گردو دربیاورید. گوشت هارا با نصف قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و کنار بگذارید. در ظرفی هویج های خرد شده را به همراه کمی آب روی حرارت گذاشته تا هویج ها نرم شود سپس هویج ها را با برنج آبکش شده و زعفران آب کرده و پسته خلالی(دلخواه) و زرشک خیس خورده مخلوط کنید و به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن اجازه دهید تا دم بکشد. در انتها گوشت قلقلی را با هویج پلو مخلوط کنید. |
18 | پلو مخلوط سبزیجات | سبزیجات دلخواه مانند هویج خرد شده، نخودفرنگی، ذرت پخته شده را جداگانه ابپز کنید و سپس به همراه برنج و یک قاشق غذاخوری روغن به همراه ادویه های لازم به صورت کته تهیه کنید. |
19 | پلو و مرغ سبزیجات | مرغ را با پیاز رنده شده و نصف قاشق غذاخوری روغن و زعفران و مقداری آب روی حرارت گذاشته تا خوب بپزد.(مرغ را میتوانید سلیقه ای اما با مقدار روغن ذکر شده تهیه کنید).سبزیجات را بخار پز کنید.برنج را با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید.(میتوانید برنج را آبکشی با مقدار روغن ذکر شده درست کنید) |
20 | مرغ و سبزیجات | مرغ را با پیاز رنده شده و نصف قاشق غذاخوری روغن و زعفران و مقداری آب روی حرارت گذاشته تا خوب بپزد.(مرغ را میتوانید سلیقه ای اما با مقدار روغن ذکر شده تهیه کنید).سبزیجات را بخار پز کنید. |
21 | دمی مرغ و سبزیجات | ابتدا مرغ را خرد کرده و با زعفران و ابلیمو به مدت یک ساعت مزه دار کنید. سبزیجات را مثل هویج خرد شده و نخود فرنگی را از قبیل کمی بپزید. نصف قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید و سبزیجات و ذرت را اضافه کنید و سپس برنج را اضافه کنید و به همراه اب اجازه دهید تا برنج و سبزیجات دم بکشد. مرغ را با نصف قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و با کمی اب اجازه دهید تا کامل بپزد. غذا حاضر است و در کنار برنج سبزیجات میل کنید. |
22 | پلو و مرغ | مرغ را با پیاز رنده شده و نصف قاشق غذاخوری روغن و زعفران و مقداری آب روی حرارت گذاشته تا خوب بپزد.(مرغ را میتوانید سلیقه ای اما با مقدار روغن ذکر شده تهیه کنید). برنج را با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید. (میتوانید برنج را آبکشی با مقدار روغن ذکر شده درست کنید) |
23 | پلو و جوجه کباب | جوجه را به شیوه دلخواه مزه دار کنید (از روش سس مایونز برای مزه دار کردن استفاده نکنید) سپس 1 قاشق غذاخوری روغن روی تابه نچسب بریزید و جوجه های مزه دار شده را به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه با حرارت کم سرخ کنید. برنج را با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید.(میتوانید برنج را آبکشی با مقدار روغن ذکر شده درست کنید) |
24 | نان و جوجه کباب | جوجه را به شیوه دلخواه مزه دار کنید (از روش سس مایونز برای مزه دار کردن استفاده نکنید) سپس 1 قاشق غذاخوری روغن روی تابه نچسب بریزید و جوجه های مزه دار شده را به سیخ چوبی بزنید و داخل تابه با حرارت کم سرخ کنید. |
25 | نان و فیله مرغ گریل شده و سبزیجات پخته | ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله برش دهید و سپس درون 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مزه دار شود. سپس فیله هارا درون تابه ای نچسب گریل کنید. سبزیجات دلخواه را نمک زده و بخارپز کنید. |
26 | نان و فیله مرغ گریل شده | ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله برش دهید و سپس درون 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مزه دار شود. سپس فیله ها را درون تابه ای نچسب گریل کنید. |
27 | کینوا و فیله مرغ گریل شده و سبزیجات پخته | ابتدا سینه مرغ را به صورت فیله برش دهید و سپس درون نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مزه دار شود. سپس فیله ها را درون تابه ای نچسب گریل کنید. سبزیجات دلخواه را نمک زده و بخارپز کنید. کینوا را بعد ازیکبار شستن مانند برنج کته به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن درست کنید. |
28 | پلو خورشت قورمه سبزی | ابتدا لوبیای خیس خورده را روی حدارت گذاشته تا نیم پز شود. در ظرفی با نصف قاشق غذاخوری روغن، گوشت را با پیاز تفت دهید و به لوبیا ها را اضافه کنیدو در زودپز بریزید تا پخته شود. سبزی قورمه را بدون اضافه کردن روغن در حد 5 دقیقه تفت دهید و سپس به گوشت ها اضافه کنید. (زودپز باعث حفظ هر چه بیشتر ویتامین ها و املاح غذا میشود).برنج را بانصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید. |
29 | پلو خورشت قیمه | ابتدا لپه خیس خورده را روی حدارت گذاشته تا نیم پز شود.در ظرفی با نصف قاشق غذاخوری روغن، گوشت را با پیاز و رب گوجه فرنگی تفت دهید و به لپه ها اضافه کنیدو در زودپز بریزید تا پخته شود.(زودپز باعث حفظ هر چه بیشتر ویتامین ها و املاح غذا میشود).برنج را بانصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید. |
30 | پلو خورشت بادمجان | ابتدا گوشت و پیاز را بهتر است در زودپز بپزید(زودپز باعث حفظ هر چه بیشتر ویتامین ها و املاح غذا میشود).در غیر این صورت میتوانید روی حرارت متوسط بپزید.بعد از پخت گوشت، بادمجان ها را با نصف قاشق روغن سرخ کنید (میتوانید بادمجان ها را با همین مقدار روغن داخل فر گذاشته تا سالمتر پخته شود و یا در ماکروفر قرار دهیدو یا میتوانید در سرخ کن با همین مقدار روغن سرخ کنید) و سپس گوشت ها و بادمجان را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیافتد. برنج را با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید. |
31 | پلو خورشت بادمجان گیاهخواران | بادمجان ها را با نصف قاشق روغن سرخ کنید (میتوانید بادمجان ها را با همین مقدار روغن داخل فر گذاشته تا سالمتر پخته شود و یا در ماکروفر قرار دهیدو یا میتوانید در سرخ کن با همین مقدار روغن سرخ کنید) و سپس گوجه فرنگی حلقه ای شده را به بادمجان اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیافتد. برنج را با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید. |
32 | خوراک بادمجان و گوشت | ابتدا گوشت و پیاز را بهتر است در زودپز بپزید(زودپز باعث حفظ هر چه بیشتر ویتامین ها و املاح غذا میشود).در غیر این صورت میتوانید روی حرارت متوسط بپزید.بعد از پخت گوشت، بادمجان ها را با نصف قاشق روغن سرخ کنید (میتوانید بادمجان ها را با همین مقدار روغن داخل فر گذاشته تا سالمتر پخته شود و یا در ماکروفر قرار دهیدو یا میتوانید در سرخ کن با همین مقدار روغن سرخ کنید) و سپس گوشت ها و بادمجان را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا بیافتد. برنج را به صورت کته به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن تهیه کنید. |
33 | پلو خورشت فسنجان | ابتدا پیاز را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید سپس گردوی آسیاب شده را داخل پیاز تفت دهید و آب بریزید تا به روغن بیافتد. سپس گوشت مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و اضافه کنید. در انتها شکر و رب انار را بیافزایید. برنج را به صورت کته به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن تهیه کنید. |
34 | پلو خورشت دال عدس | یاز را خرد کنید و با 1 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید. 1 عدد سیب زمینی را خرد کنید و اضافه کنید. رب گوجه را هم سرخ کنید و سپس دال عدس یا عدس قرمز را با مقداری آب بپزید. اجازه دهید عدس ها بپزد و خورشت جا بیافتد. برنج را با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید. |
35 | پلو خورشت کرفس | ابتدا پیاز خردشده را با 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سبزی خورشت کرفس را درون تابه ای بدون روغنکمی تفت دهید(فقط 5دقیقه) سپس گوشت، سبزی خورشت، کرفس خردشده را با هم مخلوط و با مقداری آب داخل زودپز گذاشته تا کامل بپزد. برنج را همراه با نصف قاشق غذاخوری شوید خشک با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید.(میتوانید برنج را آبکشی با مقدار روغن ذکر شده درست کنید). |
36 | پلو خورشت کاری مرغ | مرغ را (سینه مرغ) را به قطعات ریز خرد کرده و با یک عدد پیاز و نصف قاشق غذاخوری روغن کمی تفت دهید. مقداری رب گوجه فرنگی را با قطعات مرغ تفت دهید و مقداری اب بریزید تا کاملا پخته شود. مقداری جعفری خرد شده و ادویه کاری و فلفل و نمک را داخل خورشت بریزید تا کامل جا بیوفتد. برنج را به صورت کته با نصف قاشق غذاخوری روغن درست کنید و میل کنید. |
37 | پلو خورشت آلو مسما با مرغ | ابتدا مرغ ها با نصف غذاخوری غذاخوری روغن تفت دهید تا مرغ ها سرخ شود. مر غ ها را از ظرف خارج کنید و پیاز خرد شده را داخل تابه تفت دهید. یک قاشق غذاخوری رب گوجه را به همراه پیاز تفت دهید و سپس آلو ها را که از قبل شسته اید اضافه کنید. مرغ را هم اضافه کنید و با کمی آب اجازه دهید خورشت کامل جا بیافتد. برنج را به صورت کته با نصف قاشق غذاخوری روغن درست کنید و میل کنید. |
38 | سبزی پلو با ماهی | ماهی (ترجیحا سالمون نروژی،تن در آب نمک، ساردین،میگو) را حدود یک ساعت با آبلیمو و نمک و فلفل و ادویه های لازم مزه دار کنید. سپس ماهی را در ظرف گذاشته و با فویل بپوشانید و داخل فر بگذارید. برنج را همراه با یک قاشق غذاخوری شوید خشک با نصف قاشق غذاخوری روغن به صورت کته درست کنید.(میتوانید برنج را آبکشی با مقدار روغن ذکر شده درست کنید). |
39 | نان و ماهی | ماهی (ترجیحا سالمون نروژی،تن در اب نمک، ساردین،میگو) را حدود یک ساعت با آبلیمو و نمک و فلفل و ادویه های لازم مزه دار کنید. سپس ماهی را در ظرف گذاشته و با فویل بپوشانید و داخل فر بگذارید. |
40 | ماکارونی گوشت | ماکارونی را با آب و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.گوشت چرخ کرده را با پیاز ، رب گوجه فرنگی و 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و با ماکارونی آبکش شده مخلوط و دم کنید. |
41 | ماکارونی سبزیجات | ماکارونی را با آب و نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید. سبزیجات دلخواه را مثل هویج خرد شده، نخودفرنگی، قارچ خرد شده تفت داده شده، فلفل دلمه ای رنگی را با 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و به ماکارونی اضافه کنید و دم کنید.(می توانید ماکارونی را بعد از آبکش کردن با سبزیجات مخلوط کنید و دم نکنید) |
42 | سویا | سویای پخته شده با زردچوبه و آب را با پیاز ، رب گوجه فرنگی و 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید . |
43 | پاستای مرغ و سبزیجات | با یک قاشق غذاخوری روغن پیاز خرد شده را تفت دهید، سپس گوشت مرغ خرد شده را اضافه کنید تا تفت بخورد. فلفل دلمه ای را اضافه کنید سپس قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود. ماکارونی شکلی را داخل مخلوط ریخته و سپس یک لیوان شیر و دو لیوان اب بریزید تا مخلوط کامل پخته شود. |
44 | ساندویچ مرغ | مرغ را با پیاز و ادویه ها و آب بپزید.مرغ ها را رشته رشته کنید و به همراه گوجه فرنگی و خیارشور داخل نان ساندویچی قرار دهید. |
45 | کوکوسبزی | سبزی خرد شده را با مقدار تخم مرغ ذکر شده به همراه ادویه های دلخواه و نمک مخلوط کنید.درون ماهیتابه ای نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن ریخته و مواد را اضافه کنید.اجازه دهید دو طرف کوکو به خوبی پخته شود. |
46 | کوکوسیب زمینی | 2 عدد سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا پخته شود و سپس آنها را با مقدار تخم مرغ ذکر شده به همراه ادویه های دلخواه و نمک مخلوط کنید.درون ظرف پیرکس نشکن 1 قاشق غذاخوری روغن ریخته و مواد را اضافه کنید. ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و داخل فر بگذارید اجازه دهید کوکو به خوبی پخته شود. |
47 | کوکو کدوسبز | کدو سبز را با مقداری آب بپزید. آب آن را خارج کنید و پوره کنید، سپس با تعداد تخم مرغ ذکر شده مخلوط کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و مواد را بریزید، اجازه دهید یک طرف کوکو سرخ شود سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. |
48 | کوکو لوبیا سبز | لوبیا سبز و هویج خرد شده را با مقداری آب بگذارید تا بپزدسپس لوبیا و هویج ها را با مقدار تخم مرغ ذکر شده به همراه ادویه های دلخواه و نمک مخلوط کنید.درون ماهیتابه ای نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن ریخته و مواد را اضافه کنید.اجازه دهید دو طرف کوکو به خوبی پخته شود. |
49 | کوکو اسفناج | اسفناج را با آب بپزید و با مخلوط کن پوره کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و با پوره مخلوط کنید سپس نمک فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. با یک قاشق غذاخوری روغن کوکو را سرخ کنید. |
50 | شامی | 1 عدد سیب زمینی را رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها مخلوط کنید و سپس با یک قاشق غذاخوری روغن شامی ها را درون تابه ای نچسب سرخ کنید. |
51 | ساندویچ همبرگر | گوشت را با پیاز و سیر چرخ کنید و به صورت گردکف دست دربیاورید سپس داخل تابه ای نچسب همبرگرهارا بپزید. در انتها گوشت را داخل نان قرار داده و سبزیجات دلخواه را داخل نان گذاشته و میل کنید. |
52 | کتلت مرغ | مرغ را با کمی سیر و پیاز و نصف قاشق غذاخوری آرد با مخلوط کن پوره کنید و سپس 1 عدد تخم مرغ را اضافه کنید تا به حالت خمیر درآید. با 1 قاشق غذاخوری روغن کتلت ها را سرخ کنید و یا در فر بگذارید. |
53 | کشک بادمجان | بادمجان کبابی ( یا بادمجان سرخ شده در فر با یک قاشق غذاخوری روغن) را با مقدار کمی آ؛ب روی حرارت گذاشته تا پخته شود، سپس پیاز داغ و نعنا داغ را با 1 قاشق غذاخوری روغن آماده کنید. کشک پاستوریزه را به بادمجان ها اضافه کنید. در صورتی که به گرمیجات حساسیت دارید می توانید مقداری کدو پخته شده نیز به غذا اضافه کنید. |
54 | میرزا قاسمی | بادمجان ها را با پوست کبابی کنید، سپس بادمجان ها را پوست گرفته و با گوشت کوب له کنید. پیاز را با یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید گوجه ها را خرد کنید و داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید تا آب گوجه ها گرفته شود، سپس بادمجان ها و گوجه ها را با کمی سیر مخلوط کنید و در انتها تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا بپزد. |
55 | سوپ ساده | پیاز، هویج خرد شده، کرفس خردشده، سیب زمینی کوچک خرد شده را به همراه استاک مرغ (آب مرغ)، با کمی آب روی شعله گذاشته و اجازه دهید تا کاملا پخته شود. سپس جو پرک را اضافه کنید و اجازه دهید تمامی مواد پخته شوند. در صورت دلخواه میتوانید تمامی مواد را با مخلوط کن میکس کنید تا سوپ یک دست و غلیظی حاصل شود. |
56 | سوپ جو | ابتدا جو را با کمی آب بپزید و سپس هویج خرد شده، سیب زمینی خرد شده، گوجه خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از پخته شدن تمام مواد غذایی، کمی رب گوجه را با 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید. |
57 | سوپ گوشت و سبزیجات | گوشت را به همراه پیاز خرد شده و سبزیجات خرد شده و جو شسته شده به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن داخل دیگ زودپز بگذارید و اجازه دهید تا پخته شود. سپس میل کنید. برای طعم دهنده می توانید از رب گوجه و ادویه نیز استفاده کنید. |
58 | آبگوشت | ابتدا پیاز را سرخ کنید سپس گوشت، نخود و لوبیای خیس خورده، لیمو عمانی، سیب زمینی و گوجه را اضافه کنید و اجازه دهید تا در زودپز کاملا پخته شود. |
59 | عدسی | عدس ها را با کمی آب روی حرارت گذاشته تا کاملا پخته شود(در ظرف را نگذارید تا پوست عدس جدا نشود). پیاز داغ آماده شده با یک قاشق غذاخوری روغن و رب گوجه را با یک عدد سیب زمینی خرد شده را به عدسی اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام موارد باهم پخته شود. |
60 | خوراک لوبیا سبز با گوشت | پیاز را خرد کرده با 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. لوبیا سبز و هویج خرد شده را اضافه کنید و به همراه رب گوجه فرنگی اجازه دهید پخته شود. |
61 | خوراک لوبیا سبز با قارچ | پیاز را خرد کرده با 1 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. لوبیا سبز و هویج خرد شده،قارچ های خرد شده و تفت داده شده را به مخلوط اضافه کنید و به همراه رب گوجه فرنگی اجازه دهید پخته شود. |
62 | سبزیجات گریل شده | سبزیجات ذکر شده را خرد کنید و سپس در ماهیتابه نچسب گریل کنید. در انتها یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و مخلوط کنید و سپس میل کنید. |
63 | کباب تابه ای | گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط کنید و داخل تابه ای نچسب پهن کنید.1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و سپس سبزیجات دلخواه را به صورت حلقه ای روی گوشت بچینید و مقداری آب بریزید تا گوشت و سبزیجات بپزد. |
64 | نرگسی | پیاز را خرد کرده با یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید و سپس اسفناج خرد شده را اضافه کنید تا آب آن جدا شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید تا خوب بپزد. |
65 | خوراک لوبیا چیتی | لوبیای خیس خورده را با کمک زودپز بپزید. بایک قاشق غذاخوری روغن پیاز را سرخ کنید و سپس رب گوجه و ادویه ها را اضافه کنید و لوبیا ها را اضافه کنید. قارچ خرد شده را تفت دهید و به مخلوط اضافه کنید. |
66 | پوره سیب زمینی و تن ماهی | سیب زمینی ها را به صورت پوره درآورده و 2 قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید و سپس در ظرفی جداگانه تن ماهی را ریخته و تفت دهید و سپس سیر خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سیب زمینی را به تن ماهی اضافه کرده و با مقداری جعفری مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. |
67 | تاس کباب | ابتدا هویج و گوجه و پیاز و سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش دهید. در ظرفی 1 قاشق غذاخوری روغن ریخته و سپس پیاز ها را بچینید سپس گوشت را بچینید و روی آن به ترتیب هویج ها و سیب زمینی و گوجه ها را بچینید. با مقدار کمی آب اجازه دهید تا مواد پخته شود. |
68 | پلو | برنج را به صورت کته به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن و آب (به اندازه ای که یک بند انگشت آب روی برنج باشد) تهیه کنید.. |
69 | برنج و کینوا | برنج را به صورت کته به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق غذاخوری کینوا و آب (به اندازه ای که یک بند انگشت آب روی برنج باشد) تهیه کنید. |
70 | خورشت بامیه | پیاز را خرد کرده و با نصف قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید و با کمی آب داخل زودپز بریزید تا کامل بپزد. بامیه ها و گوجه فرنگی خرد شده به همراه ادویه ها اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت جا بیافتد. برنج را به صورت کته تهیه کنید. |
71 | خورشت فسنجان با گوشت قلقلی | ابتدا پیاز را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید سپس گردوی آسیاب شده را داخل پیاز تفت دهید و آب بریزید تا به روغن بیافتد. . در انتها کمی شکر و رب انار را بیافزایید. گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به صورت گرد شده داخل تابه ای نچسب بدون روغن تفت دهید. در انتها گوشت های سرخ شده را به خورشت بیافزایید.برنج را به صورت کته به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن تهیه کنید. |
72 | گوشت چرخ کرده | پیاز را با کمی روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت کاملا پخته شود، سپس رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه ها را اضافه کنید. |
73 | گوشت قلقلی | به مقدار لازم گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز رنده شده کاملا مخلوط کنید و سپس از مواد به اندازه یک گردو بردارید و در روغن کم سرخ کنید. |
74 | | |